Nie wiemy, czy to najlepsza, czy najgorsza rzecz, którą można było zrobić z czekoladą

Wymyślili czekoladę w plastrach. W opakowaniu wygląda jak ser kanapkowy. Dla niektórych świat już nigdy nie będzie taki sam.

Spodobało Ci się?

Od zawsze czekolada była najlepszym dodatkiem do chleba. Do tej pory musieliśmy ją rozsmarowywać, a w przypływie lenistwa wprost wyjadaliśmy ją ze słoika. Przyznajcie się, komu zdarzyło się nawet nie użyć do tego łyżeczki?

Japońska firma Bourbon wyszła naprzeciw oczekiwaniom klientów. Wymyśliła coś, co ułatwi wielu życie. W swojej ofercie proponuje klientom czekoladę w plastrach . Producenci zapakowali ją podobnie, jak znane w Polsce żółte sery kanapkowe. Każda paczka zawiera pięć bardzo cienkich plasterków: shop.bourbon.jp

shop.bourbon.jp

shop.bourbon.jp

shop.bourbon.jp

Musimy przyznać, że wśród nas ten pomysł wywołał sporo kontrowersji. Niektórzy są gotowi natychmiast zamówić cały zapas z japońskiego sklepu, a drudzy podchodzą do tematu dość sceptycznie. Bo czy ta czekolada, aż ZA BARDZO nie przypomina sera?

Z resztą, przyjrzyjcie się jeszcze raz:

 

Czekolada i ser wyglądają podobnie?! A co z przekrojonymi owocami - rozpoznasz je?