Jeśli masz tę kartę, nie zapłacisz ani grosza! McDonald's gwarantuje darmowe posiłki do końca życia

O tej karcie marzy każdy fan fast foodów. Chodzi oczywiście o Złotą kartę McDonald's. Dzięki niej możesz zamówić w restauracji tej sieci swój ulubiony posiłek, zjeść go i za niego nie zapłacić. Jakie są zasady przyznawania tej karty? Otrzymać ją mogą tylko nieliczni.

Wiele osób chciałoby wpaść po pracy, czy po szkole i chwycić swoją ulubioną kanapkę z McDonald's nie musząc za nią płacić. Są takie osoby, które już nigdy nie będą musiały się o to martwić.

Więcej podobnych artykułów przeczytasz na stronie głównej Gazeta.pl

Zobacz wideo Cheeseburger w domu, a smakuje jak z Maca

Złota karta do McDonald's. Mogą otrzymać ją prawdziwi bohaterzy 

Złota karta McDonald's pozwala jej właścicielowi na dożywotni darmowy posiłek w sieci amerykańskich restauracji. Może się nią pochwalić m.in. Bill Gates, Rob Lowe czy Warren Buffet - wymienia portal forbes.com.  

Taki prezent od McDonald's może otrzymać np. lokalny bohater. W ten sposób właścicielem złotej karty McDonald's stał się w 2013 roku mieszkaniec Cleveland Charles Ramsey. Mężczyzna w trakcie posiłku w jednej z sieci amerykańskich restauracji uratował trzy kobiety oraz dziewczynkę, które zostały porwane. Mężczyzna wspomina, że zainterweniował, kiedy był w połowie swojego Big Maca - informuje portal Reader’s Digest

Dożywotnie posiłki w McDonald's w prezencie na urodziny? To możliwe

Nadine Baum, która przez lata chodziła na lunch ze swoim synem do jednej z sieci McDonald's, w dniu swoich setnych urodzin otrzymała wymarzony prezent. Podarowano jej abonament na bezpłatne posiłki do końca życia. Kobieta zaprzyjaźniła się z pracownikami sieci i była ich najlojalniejszą klientką - donosi portal eveningsun.com. 13 października 2016 roku załoga restauracji postanowiła przygotować dla Nadine Baum przyjęcie niespodziankę. Oprócz kwiatów, balonów i licznych życzeń oraz uśmiechów otrzymała także możliwość cieszenia się posiłkami oferowanymi w restauracji całkowicie za darmo. 

Więcej o: