sałatka może jeszcze czymś zaskoczyć? Okazuje się, że tak. Karol Okrasa zdradza, jaki składnik doda jej niezwykłego smaku. Odpowiedź może cię zaskoczyć. Więcej podobnych artykułów przeczytasz na stronie głównej Gazeta.pl Tajemniczy składnik, który poprawi smak sałatki jarzynowej. O czym mowa? Karol
Karol Okrasa jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych szefów polskiej kuchni. Widzowie mogą kojarzyć go z telewizyjnych programów kulinarnych, wydał również kilka popularnych książek z przepisami. Kucharz co jakiś czas dzieli się przydatnymi wskazówkami, które pomagają w przygotowywaniu potraw
Dla ukochanej zrobi purée z marchewki i wanilii. W urodziny zabierze ją helikopterem na śniadanie we dwoje. Kucharz Karol Okrasa wie, że miłość musi mieć zaskakujący smak. -- W życiu wszystko jest pożyczone
Zapraszamy na uroczystość nadania tytułu "Honorowego Obywatela Gminy Rybno" Karolowi Okrasie - Rybno Uroczystość odbędzie się 4 sierpnia (wtorek) o godz. 14.00 na stadionie w Rybnie
Wszyscy spragnieni informacji na temat Karola Okrasy - dziś wieczorem w radiu Sfera zostanie wyemitowany wywiad ze znanym kucharzem. Jaka jest najbardziej kuriozalna potrawa, jaką zdarzyło mu się zjeść? Kuchnia którego kraju szczególnie przypadła mu do gustu? Co myśli o marokańskiej herbacie i
Strucińskiego, szefa kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach ? australijska szefowa kuchni Veronica Zahra oraz Karol Okrasa, znana osobowość polskiej gastronomii. Australian Wine&Food Day, 11 maja, sobota, godz. 17.00-20.00, Hotel Anders w Starych Jabłonkach. Szczegółowe informacje na temat
Rybno. Pierwszy taki tytuł w historii We wtorek, 4 sierpnia na stadionie sportowym w Rybnie odbyła się uroczysta sesja Rady Gminy Rybno, podczas której tytuł Honorowego Obywatela Gminy Rybno otrzymał Karol Okrasa. Po raz pierwszy przyznajemy dziś tytuł Honorowego Obywatela Gminy Rybno. Jego
Sławę ma prosto z garnka Karol Okrasa potrafi zaspokoić apetyt gwiazd. - Czy czujesz się gwiazdą? - Nie i mam nadzieję, że nigdy nią nie będę. A przynajmniej nie z tym całym sztafażem utrudniającym codzienne życie. Cieszy mnie popularność programu, w którym występuję, i to, że ludzie z sympatią
Strucińskiego, szefa kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach ? australijska szefowa kuchni Veronica Zahra oraz Karol Okrasa, znana osobowość polskiej gastronomii. Australian Wine&Food Day, 11 maja, sobota, godz. 17.00-20.00, Hotel Anders w Starych Jabłonkach. Szczegółowe informacje o wydarzeniu
Niektóre z tych pytań są z tezą. Np wartościowość polskiej kuchni - skąd wiadomo, że pan Karol uważa ją za szczególnie wartościową? Jak pamiętam, Karol Okrasa nie jest orędownikiem kuchni polskiej, a raczej stara się ją modyfikować nadając jej więcej finezji i lekkości. No poza serią programów po
Strucińskiego, szefa kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach ? australijska szefowa kuchni Veronica Zahra oraz Karol Okrasa, znana osobowość polskiej gastronomii. Australian Wine&Food Day, 11 maja, sobota, godz. 17.00-20.00, Hotel Anders w Starych Jabłonkach. Tekst linka Australian Wine&Food Day
Strucińskiego, szefa kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach ? australijska szefowa kuchni Veronica Zahra oraz Karol Okrasa, znana osobowość polskiej gastronomii. Australian Wine&Food Day, 11 maja, sobota, godz. 17.00-20.00, Hotel Anders w Starych Jabłonkach. Więcej na