gotowanie
-
Zwykle dodajesz do deseru, teraz dorzuć do ciasta na kopytka. Wyjdą mięciutkie i puszyste
-
Bije na głowę sałatkę jarzynową. Ze stołu znika tak szybko, że nie zdążę jej spróbować
-
Kotlety mielone nie muszą być nudne. Zawsze dodaję 2 łyżki do mięsa. Nawet teściowa prosi o przepis
-
Zamiast na talerz, wrzucam do panierki. Nawet babcia pytała mnie o przepis na te kotlety schabowe
-
Masz dość zawijania gołąbków? Zamiast kilkunastu, zrób jednego. Jest tak samo pyszny
-
Mąka do placków ziemniaczanych to przeżytek! Dodaj inny składnik, a będą bardziej chrupiące
-
Chrupiące ciasteczka idealne na jesień. Do ich przygotowania potrzebujesz czterech składników i 15 minut
-
Do rosołu zawsze wrzucam pomidora. Ten sekret zdradziła mi babcia
-
Nigdy więcej nie kupisz pieczywa w sklepie. Ten chleb z garnka zawsze wychodzi z chrupiącą skórką
-
Mogła być drugą Sophią Loren, ale rzuciła aktorstwo dla męża. Zginęła w tragicznym wypadku
-
Największy Ogród Świateł w Polsce. Z Krakowa dojedziesz w godzinę
-
Największe uzdrowisko przyciąga kuracjuszy. Ma wiele do zaoferowania
-
Dzieciobójstwo w Lubawie. Pozbyła się dzieci, bo mąż miał do niej pretensje
-
Zamiast do kompotu, wrzuć do bigosu. Nic tak nie podkręci jego smaku
- Liście twojej rośliny brązowieją i usychają? To częste zjawisko zimą. Mamy na to sposób
- Podpalali jej piersi zapalniczką. Nieprzytomną włożyli do lodówki
- Co zwykle zamawiasz w McDonald's? Kanapka powie, jaką jesteś osobą
- Kiedy można ubrać choinkę? Tradycja i Kościół mówią jasno
- "Jaja prawiczków" to wiosenny przysmak w Chinach. Tylko odważni spróbują
-
Połóż na garnku drewnianą łyżkę. Nie będziesz już nigdy gotować bez tej sztuczki
-
Tak sprawdzisz, czy jajka są świeże. Jak długo można je trzymać w lodówce? Lepiej wyrzuć po tej dacie
-
Biorę kromkę chleba i wkładam do garnka z ryżem. Ten patent sprawdza się za każdym razem
-
Zapomnij o maśle i oleju. Kremowa jajecznica wyjdzie zawsze, gdy na patelnię dodasz ten produkt
-
Co zrobić z mięsa z rosołu? Dorzuć kilka przypraw i pyszny obiad gotowy! Cała rodzina się zajada
-
Koleżanka zdradziła mi przepis na zapiekankę z patelni w 20 minut. Zajadam się nią już od tygodnia
-
Smażysz jajecznicę? Uważaj, kiedy dodajesz sól. Zły moment, a wyjdzie sucha jak karton
-
Co do śniadaniówki dla dziecka? Żadne kanapki. Tę przekąskę zje każdy niejadek
-
Wlej odrobinę tego płynu na patelnię. Mięso będzie pyszne jak nigdy i rozpłynie się w ustach
-
Przygotowanie tych placków to bułka z masłem! Smakiem biją na głowę klasyczne racuchy